Bart-Jan Freriks – Algemeen directeur ENGIE Services West

ENGIE ontwikkelt en implementeert innovatieve, duurzame oplossingen op het snijvlak van technologie, energie en digitalisering. Bijvoorbeeld in de vorm van integrale gebiedsontwikkeling, betrouwbare opwekking en levering van groene energie en energiezuinige smart building oplossingen. Hierdoor hebben wij een unieke positie: wij kunnen namelijk de energievraag van de klant verkleinen, besparingen realiseren door slimme technische oplossingen en de resterende energiebehoefte invullen met duurzame energie. Dat maakt dat we écht in staat zijn om duurzaamheid te laten werken: wij helpen bedrijven, overheden en consumenten zo snel en kostenefficiënt de stap naar een 100% duurzame energiehuishouding te maken. Wij lopen zo samen voorop in de energietransitie. En dat moet ook als we de wereld leefbaar willen houden voor volgende generaties. Ons doel is bereikt als mensen prettig kunnen leven en werken in een gezonde omgeving.

ENGIE bestaat in Nederland uit ENGIE Services en ENGIE Energie en maakt deel uit van de internationale ENGIE Groep met vestigingen in 70 landen.

Bart-Jan Freriks, Algemeen Directeur van ENGIE Services West zal hier graag meer over vertellen.

In een interview-setting gaat Arend de Geus, presentator van NH Media, in gesprek met Bart-Jan Freriks, waarbij de zaal uiteraard in het gesprek betrokken wordt.

Meer info? Klik hier